Steun ons

HELP DE VROUWEN & KINDEREN IN KUMASI

Word je enthousiast van een van onze projecten? Super! Dit kun jij doen om ons te helpen:

  • Doneren als particulier
  • Doneren als bedrijf
  • Koop onze prachtige handgemaakte producten
  • Vrijwilliger worden

Doneren als particulier

Dankzij donaties kunnen we nieuwe projecten realiseren, zoals het opzetten van een kinderopvang en een naaiatelier voor afgestudeerden. Daarnaast starten we een basisschool, waarmee Tumi kinderen de kans geeft om naar school te gaan. Neem contact met ons op via e-mail voor meer informatie en als je wilt dat je donatie specifiek naar dit initiatief gaat. Jouw bijdrage, hoe bescheiden ook, heeft de kracht om levens te veranderen en een hoopvolle toekomst te creëren. Samen kunnen we een wereld bouwen waarin iedereen kansen krijgt en zijn volledige potentieel kan benutten.

Doneren als bedrijf

Wij zijn onze sponsors erg dankbaar voor hun bijdrage en willen graag iets terug doen. Onze tegenprestatie is flexibel en kan volledig tailormade ingezet worden. Afhankelijk van de behoefte van jouw bedrijf maken wij een pakket op maat. Zo kunnen wij maximaal helpen je MVO doelstellingen te halen. Er kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een vermelding op de website en een vermelding in ons Tumi center in Kumasi. Tevens is het mogelijk om medewerkers als vrijwilliger te laten meewerken tijdens een vakantie of sabbatical, en verzorgen wij ook kerstgeschenken en andere materialen voor personeel. Voor iedere organisatie vinden wij een passende tegenprestatie. Wij gaan graag met je in gesprek hierover.

Koop onze producten

Te koop bij:

  • Maame Tumi webshop
  • Tumi Hostel in Kumasi, Ghana

Zie ook onze Instagram Gallery voor een impressie van de type producten die onze studenten maken. Wil je een speciale bestelling plaatsen of producten in bulk bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via info@tumighana.org

Vrijwilliger worden

Ons hostel en het Women Empowerment Centrum draaien volledig op lokale medewerkers in Ghana met hulp van vrijwilligers in Nederland.

Voor onze basisschool zijn we echter op zoek naar vrijwilligers. Samen met hen willen we Ghanese vrouwen verder klaar stomen om de school op termijn zelfstandig te kunnen beheren.

Heb jij onderwijskwaliteiten en sta je te springen om deze in te zetten voor een goed doel? Stuur dan een email met je CV naar info@tumighana.org