Kerst 2023

Een hartverwarmend kerstcadeau: investeer in een betere toekomst voor vrouwen en kinderen.

De feestdagen staan sneller dan u denkt voor de deur, een tijd van vrijgevigheid en reflectie. Dit jaar willen we u uitnodigen om samen met ons een verschil te maken in het leven van vrouwen en kinderen in en rondom Kumasi, Ghana en een kerstpakket in 2023 te schenken aan een goed doel.

Bij Tumi Ghana geloven we in de kracht van onderwijs als hefboom voor een betere toekomst. We werken aan het bieden van kansen voor vrouwen en kinderen door middel van educatie, en met succes! Maar er is nog zoveel meer te doen, waarvoor we uw hulp nodig hebben.

In plaats van traditionele kerstpakketten dit jaar, willen we u aanmoedigen om de mogelijkheid te overwegen om een donatie aan Tumi Ghana als kerstcadeau te geven. Hiermee kan uw bedrijf samen met ons werken aan een nobel doel en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van vrouwen en kinderen in Kumasi.

Waarom kiezen voor een donatie aan Tumi Ghana?

  1. Educatie transformeert levens: Onderwijs is een sleutel tot het doorbreken van de cyclus van armoede en het creëren van kansen voor vrouwen en kinderen om hun volledige potentieel te bereiken.
  2. Samenwerken aan een betere toekomst: Door samen te werken met ons aan een gemeenschappelijk doel, versterkt uw bedrijf het gevoel van gemeenschap en betrokkenheid.
  3. Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Het tonen van maatschappelijke betrokkenheid kan een positieve reputatie en merkwaarde voor het bedrijf opleveren.
  4. Belastingvoordelen: Donaties aan erkende goede doelen kunnen fiscale voordelen opleveren.

We begrijpen dat tradities belangrijk zijn, maar dit jaar biedt de kans om een nieuwe traditie te omarmen, een die de kracht heeft om levens te veranderen. We zullen ervoor zorgen dat elke donatie effectief wordt ingezet om educatiekansen te verbeteren en een betere toekomst te creëren.

Er kan gekozen worden voor een algemene donatie aan onze organisatie, of voor een gift aan het Women Empowerment Centrum dan wel Tumi’s Internationale Basisschool. Desgewenst houden wij de donateurs graag op de hoogte hoe het geld besteed is.

Laten we samenwerken om deze kerst een blijvende indruk achter te laten, niet alleen in uw leven, maar ook in de levens van vrouwen en kinderen die dromen van een betere toekomst. Voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen of om met ons in contact te komen, kunt u ons bereiken op info@tumighana.org .

Met warme wensen voor een vreugdevolle en betekenisvolle feestperiode,

Team Tumi Ghana